FELNŐTT ONE BRAIN KINEZIOLÓGIAI TANFOLYAMOK

2021. első félévre tervezett tanfolyamok.

 kineziológia

A kineziológia tanfolyamok árai
            One Brain 1-7.kinez. tanf.: 19.000 Ft/nap + 4000 Ft jegyzet.
            Brain Gym kineziológia 2 x 2 nap összesen 60 000 Ft jegyzettel együtt.
            A képzésben résztvevők a tanfolyam elvégzéséről nemzetközi oklevelet kapnak.

Three In One Concepts / Mini tanfolyamok ára: 19 000 Ft/nap + 4000 Ft jegyzet
   NINCS KIFOGÁS
   IDŐN KÍVÜL
   VEDD A KEZEDBE AZ ÉLETEDET

1. A szakma eszköze

Ezen a tanfolyamon megtanulod a negatív érzelmi stressz felismerésére és elengedésére szolgáló technikákat és azok alkalmazását. Megismered a Viselkedési Barométert, ami egyedülálló módon segít feltérképezni az adott ügyhöz kapcsolódó érzelmeket tudat, tudat alatt és testi szinten egyaránt. A vizualizációs technikák és a tekintetirányok használata biztonságos és hatékony módot kínálnak a negatív érzelmek semlegesítéséhez, az izomtesztelés pedig az ismert biofeedback technikák közül a legmegbízhatóbb visszajelzéssel szolgál.
A tanultaknak azonnal hasznát veszed. Képes leszel egyensúlyt teremteni egy stresszes helyzetben önmagad és mások számára is a Three In One Concepts módszerének alkalmazásával. (2 nap/14 óra)

2. A One Brain alapjai

A negatív érzelmi stressz romboló hatással van agyunk működésére, és olyan problémákhoz vezethet, mint a tanulási képességek zavara, a figyelemzavar, a hiperaktivitás, memóriaproblémák, alvási rendellenességek, fejfájások, és még sorolhatnánk. Több mint húsz olyan technikát ismerhetsz meg, amelyekkel azonnal javíthatsz az életed minőségét jelentősen befolyásoló területeken: többek között az írás, olvasás, koordinációs és kommunikációs problémák, önértékelés területein.
A bal és a jobb agyfélteke integrációjával elengedhetővé válnak a múltbeli stresszeink. Felszínre hozzuk és oldjuk azokat a negatív érzelmeket, amelyek a tanulási helyzetekhez kötődtek, és az életed könnyebb és gördülékenyebb lesz.
A tanultaknak azonnal hasznát veszed. Bármilyen kihívással kell is szembenézned, kezedben lesz egy eszköz arra, hogy a két agyfélteke működésének kiegyensúlyozásával egyensúlyban tartsd önmagadat. (3 nap/21 óra)

3.Testkód

A szerkezet/funkció viselkedési genetika, ami azt jelenti, hogy fogantatásunk pillanatától kezdve DNS-állományunk határozza meg ösztönös egyéniségünket, alapvető viselkedési mintáinkat, élet-reakcióink túlnyomó részét, míg a többit hitrendszerünk befolyásolja. A VÁLASZTÁS  mindig felülbírálhatja a szerkezet/ funkciót és az élettapasztalatot. Az a tudatos választás, hogy elfogadjuk és tiszteletben tartjuk, sőt becsüljük mások ösztönös viselkedését. Vagy elfogadjuk saját szerkezetünket és azt a viselkedést, amit a jegy képvisel, vagy nem. Ha nem, akkor komoly problémáink vannak saját magunkkal. Ugyanígy, vagy elfogadjuk mások szerkezetét és azt a viselkedést, amit a jegy képvisel, vagy nem. Ha nem, akkor komoly problémáink vannak másokkal. Mi azok vagyunk, akik vagyunk, ők pedig azok, akik.
Ezután a tanfolyam után mindenki másként tekint majd az emberekre, és saját magára. Előtérben testi jellegzetességeink, illetve a bennünk kódolt kommunikációs és kapcsolatbeli problémák, és azok korrekciói állnak, sok-sok oldási lehetőséggel.
(3 nap/21 óra)

4. Haladó Egy Agy

Ezen a szinten igen sok érzelmi, fizikai probléma, gátlás, blokk és testi tünet alapigazságával ismerkedhetsz meg, s a testfelületünkön minden univerzális szimbólumként jelenik meg. Megtanulhatod tesztelni és oldani a test számára stresszt jelentő ártalmas ingereket (allergéneket), illetve azokat az ételeket, étrend-kiegészítőket, melyek erősítenek. Megismerkedhetsz a csakrák működésével, képessé válsz magabiztosan a blokkolt csakrákat megkeresni és az egyensúlyt helyreállítani.
A mély érzelmeket oldó Bach és Maui virágesszenciák, a drágakő-esszenciák, szinte kiveszika kezedből az összes munkát, és helyetted dolgoznak.A négy nap alatt rengeteg új korrekciót és igen sok lendületet kapsz. Magabiztosabbá, határozottabbá válsz az oldások következtében.(4 nap/28óra)

5. Szavaknál is hangosabban:

A "Testkód"-ban tanultak kiegészítése, elmélyítése a célja ennek a programnak. Az összes szerkezeti jelleg terítékre kerül, melyek "szavaknál is hangosabban" árulkodnak magunkról, ügyfeleink, ismerőseink és szeretteink jelleméről, tulajdonságairól.... Itt már belép az öt elem, és annak szerepe az öt test szintjén, valamint az alkat funkcióban. Nagyon sok oldás kerül előtérbe, miközben megtanulsz egyre inkább önmagadra figyelni, értékelni azt, aki valójában vagy. Megismerhetsz négyféle tükrös módszert, ami segít stresszeid elengedésében, agyféltekéid összehangolásában, integrálásában.

6. Szerkezeti idegtan:

Ez a program összefoglalja és kiegészíti az eddig tanultakat. A szervezet ideg- és energiarendszere, fájdalomcsillapítás, meridiánokon lévő blokkpontok megtalálása és korrigálása, valamint fóbiák, függőségek és rögeszmés viselkedések oldása áll előtérben, amiket ma már félelem mintáknak nevezünk. És végre a várva várt generációs oldásokat is bátran felvállalhatjátok hetedíziglen. Új kártyákkal is bővül a kincsestáratok, ezek a Motivációs kártyák 1-12-ig, melyek közvetlenül hatnak az agyra, erősen megtámogatva az oldást, és arról beszélve. A vészhelyzet pontok megismerése nagyobb magabiztosságot ad a munkátok során.

7. Viszonyok veszélyben

A programban szereplő ügyek, Egyetemes ügyek. Szépen sorjában elmondják az egyén életét, egészen mostanáig. Minden egyes oldás (összesen 12 db) egy újabb fejezetet reprezentál az illető életének könyvében. Önmagában ez a program hasonlít a Szakma eszközeire. Összegez mindent, ami előtte volt, és ami "utána" lesz. Felkészít az útra, ami előtted áll. Ügyek: őselődök, szülők, testvérek, kortársak, barátok, partnerek, otthonod, világod és égitestek, világegyetem, istenek és istennők, kapcsolatunk önmagunkkal (öt test külön oldása). Segítségül kapunk egy újabb esszenciát, ez a TAO esszencia.Copyright 2010 All rights reserved - TÁLTOSLÉPCSŐ - minden jog fenntartva.