BRAIN GYM® KINEZIOLÓGIAI TANFOLYAM

Akár gyerek vagy, akár felnőtt, vagy üzletember, sportolsz, netán felelős beosztású vezetőként dolgozol, a Brain Gym® kineziológiai tanfolyam átsegít a nehézségeken. Segít újra mozgásba lendülnöd, összekapcsolódni a kreatív, játékos, felfedező, kíváncsi, tanulni vágyó gyermeki részeddel. Segít újból felfedezni rejtett tartalékaidat, belső értékeidet, teljesebb, boldogabb, egészségesebb és sikeresebb életet élhetsz, és ebben másoknak is segíthetsz.

Ha egyben szülő is vagy, netán pedagógus, óvónő, vagy sportedző,kineziologia szeged micsoda kincs egy gyermek számára, ha megérted a viselkedését, nehézségeit, reakcióit, mit, miért tesz úgy, ahogy teszi. Ott vagy, jelen vagy az életében támogatóan, bízik benned, és képesnek tartja magát a jobb eredményre, a sikerre. Mer próbálkozni és már nem tart a kudarctól.

Hatékony módon tudod segíteni gyerekedet, tanítványodat céljai elérésében, a közös célok megvalósításában, tanulási nehézségeiben, képességeinek kiterjesztésében. És cél, akár a csillagos ég, bármi lehet, amihez ott vannak a képességei, adottságai, tehetsége.

Ne feledd, ugyan felnőttél, de gyermeki részed mindig veled van, és ha újra teret adsz neki, belső kincsre, tiszta forrásra lelsz. Ráébredsz, hogy rajtad múlóan, sokat tudsz tenni magadért és azért a bizonyos csillagos égért.

Gyere és tapasztald meg, hogy miképp indíthatod újra blokkolt belső energiáidat, formálhatod életedet újra eredményessé!

Mit tehetsz, belső, romboló párbeszéded ellensúlyozására, miszerint „nem vagy képes szebben írni, vagy olvasni, a dolgaidat rendben tartani, vagy figyelni, koncentrálni, bátran kapura dobni egy kézilabda meccsen, vagy átugrani egy vizes akadályt lóval, stb.

Mennyi kérdés, és mindre megkapod a választ, 4 nap, tele élménnyel, új ismeretekkel, felfedezéssel, közben megismered saját működésedet egy-egy feladathelyzetben. Utána már csak gyerekjáték!

Meg szeretnéd végre tudni, hogyan működsz bizonyos helyzetekben, célokban, kapcsolatokban, és miért reagálsz egy adott feladathelyzetben újra és újra úgy, ahogy nem szeretnél? Miképp tudnál összeszedettebb lenni, amikor a helyzet azt kívánja, vagy mit tehetsz magadért, hogy bizonyos képességeket, adottságokat kiművelhess magadban, és tehetségedet megmutathasd?

BRAIN GYM® TEMATIKA »»Copyright 2010 All rights reserved - TÁLTOSLÉPCSŐ - minden jog fenntartva.