BEMUTATKOZÁS

Füléné Horesnyi Zsuzsanna

Szerencsés embernek tartom magam, mert gondoskodó, törekvő, szerető családban nőhettem fel, megélve igaz barátságokat emberekkel épp úgy, mint állatokkal. S ilyen formán én magam is meg tanulhattam szeretni, felelősséget vállalni, gondoskodni másokról s általuk magamról. Akkor még mindezeknek nem ismertem fel az igazi értékét.

Ma már tudom, mennyire meghatározó életünk során a gyermekkorunk, a benne lévő személyek, lehetőségek, érzések, vágyak, a környezet, az átélt pozitív és negatív élmények. Meghatározó, mennyire hittünk, és hagyták, hogy higgyünk, a mesék varázslatos erejében: a tündérek, manók, táltosok létezésében, a legkisebb gyermek vagy valami miatt hátrányos helyzetben lévő mesehős, az igazság győzelmében, a váratlan, ám de szerencsés helyzetekben. Mennyire tudtuk elhinni, hogy a szeretet ereje, az összefogás, képes legyőzni minden gonoszt, minden félelmetest, majd meghódítani a világot. Én mindezekben hittem és elhittem, mert hinni akartam benne, így teremtve magamnak is egy mesés világot, és mesés jövőt.

Ma sem teszek másképp, hiszek, bízok és szeretek, csak már sokkal tudatosabban, és igyekszem ezt másoknak is megtanítani. S hálás vagyok, hogy a belső világomból, mindig meríthetek, mindig találok valamit, valami pluszt, ami továbblendíthet, felvidíthat még a fájdalmasabb pillanatokban is, akár engem, akár másokat.

Hinni valamiben, hogy azt el tudjuk érni, bízni magunkban, belső képességeinkben, Isteni lényünkben ez egy csodálatos belső teremtő erő. Hinni valakiben, hogy meg tudja csinálni, tanítani olyat, amiben mi magunk is hiszünk, s tanulni mindenkitől, akivel csak találkozunk a legnagyobb varázslatok egyike. S ha felismerjük mindezekben szerepünk jelentőségét, rájövünk, hogy mindannyian halhatatlanok vagyunk.

Ma már mindezek tudatában igyekszem szemlélni a világot, élni az életem, végezni a munkámat, segíteni másoknak, és az egyensúly megteremtésére törekszem TEST, LÉLEK, SZELLEM szintjén.

"Testünk nem más, mint a lélek temploma
Életünk pedig nem más, mint lelkünk kivetülése.
Csak kétféleképpen élheted az életed.
Vagy abban hiszel, hogy a világon semmi sem varázslat.
Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat"
(Albert Einstein)

TERMÉSZETGYÓGYÁSZ - KINEZIOLÓGUSKÉNT bővebben >>>
- Egyéni kineziológiai stresszoldást minden korosztálynak
- ÁLLATOK kineziológiai stresszoldását
- Egyéni, csoportos családállítást és képzést

KINEZIOLÓGIA OKTATÓKÉNT bővebben >>>
- One Brain® 1-7 kineziológiai tanfolyamokat tartok.
- Brain Gym® kineziológia (Edu-Kineziológia) tanfolyam oktatása.
- Vállalok KINEZIOLÓGUS SZAKVIZSGÁRA való felkészítést
- Igény szerint, több napos stresszoldó tréningeket, előadásokat tartok nem csak segítő foglalkozásúaknak

GYÓGYPEDAGÓGUSKÉNT bővebben >>>
- Kineziológiai stresszoldás gyerekeknek, kamaszoknak
- Tanuláshoz szükséges képességek felmérése óvodás kortól
- Egyénileg (szülő bevonásával) és csoportosan fejlesztek tanulási, magatartási nehézségekkel küzdő gyerekeket 7 éves kortól
- Iskolaérettséghez szükséges korai fejlesztés, iskola előkészítő óvodásoknak
- Különböző szintű képességfejlesztő, két agyféltekét összehangoló, stresszoldó tréningek 7-15 éves korú gyerekeknek
- Önismereti tréningek kiskamaszoknak
- Meseterápia
Copyright 2010 All rights reserved - TÁLTOSLÉPCSŐ - minden jog fenntartva.